Social

#oameni raniti #pene de curent # prapad #furtuna bucuresti #ravagii furtuna #copaci cazuti #furtuna

Furtuna a facut prapad in Bucuresti! Avioane deviate, copaci doborati si pene de curent

Furtuna izbucnita noaptea trecuta a facut prapad in Bucuresti. Furtuna a izbucnit aproape din senin, devenind in scurt timp o furtuna cod portocaliu. Autoritatile au emis un mesaj ROAlert pentru a avertiza populatia asupra pericolului la care ste supusa.

 

Furtuna a facut numeroase pagube in Bucuresti, dar si in zonele limitrofe. Vantul a suflat cu viteze de peste 70-75 de kilometri pe ora doborand copaci si facand prapad in jur.

Trafi blocat din cauza vremii

Traficul din Bucuresti a fost blocat din cauza vremii. Vantul puternic a doborat arbori care au cazut pe carosabil. Mai multe zone din Capitala au ramas fara energie electrica.

Pe Calea Dorobantilor la Piata Charles de Gaulle, o parte din autobuzele liniilor 131, 282, 301, 330, 335 au ramas blocate din cauza unui copac cazut, iar pe Bd. Ferdinand la Foisorul de Foc au ramas blocate tramvaiele 14, 55 si troleibuzele 69, 70, 79, 85, 86, 90.  

Pe calea Floreasca un copac a cazut pe carosabil, iar pe Calea Dorobantilor un stalp a cazut pe un autoturism. 

Antena de telefonie cazuta peste doua case. Doua persoane ranite

O antena de telefonie a cazut peste doua case si a avariat mai multe autoturisme. Incidentul s-a petrecut pe Calea Giulesti. Antena a fost doborata de vant si a provocat numeroase pagibe. Doua persoane au fost ranite si au fost transportate la spital.  

In total, in Bucuresti, pompierii si autoritatile au intrevenit pentru solutionarea a 192 de probleme cauzate de furtuna, printe care: 118 copaci cazuti, 17 stalpi de electricitate doborati, 13 elemente de constructie desprinse si 41 auto avariate.

Avioane deviate catre alte aeroporturi

Si traficul aerian a fost perturbat de furtuna. Avioanele nu au mai putut sa aterizeze la Bucuresti si au fost deviate catre alte aeroporturi din tara.  

Un avion al companiei Blue Air care venea din Rhodos si trebuia sa aterizeze la Bucuresti a fost nevoit sa aterizeze la Constanta. Cursa Tarom Otopeni Cluj a fost nevoita sa faca un ocol prin Republica Moldova, pentru a aterizat intr-un final la Iasi. 

Surse foto: evz.ro, alephnews.ro, adevarul.ro, b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea