Social

#protest functionari #fnsa #greva #functionari publici

Functionarii publici sunt joi in greva. ATENTIE! Nu vor lucra cu publicul!

Evita sa ai de a face joi pe la institutiile publice. 18.000 de functionari vor fi in greva de la ora 8.00 la ora 16.00. Chiar daca ii vei vedea la birourile lor pe angajati, acestia nu vor raspunde solicitarilor pe perioada protestului.

Nemultumiti de nivelul salariilor, functionarii din administratia publica locala afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) vor intra, joi, in greva generala de o zi, informeaza Mediafax. In total, 18.000 de angajati la stat sustin protestul, in toata tara.

"Activitatea in institutiile publice va fi intrerupta aproape in totalitate, urmand sa asiguram in ziua grevei generale doar serviciile de decese si de plata a amenzilor care trebuie achitate in 24 de ore", a spus secretarul general al FNSA, Bogdan Schiop.

Potrivit acestuia, revendicarile FNSA privesc reglementarea si liberalizarea acordarii tichetelor de masa sau a normei de hrana pentru toti salariatii din administratia publica incepand cu anul 2015 si majorarea salariilor pentru angajatii din administratie, tot incepand cu acest an, cu 10%.

Sursa foto: literparc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea