Social

Functionar de banca, decapitat la locul de munca

Sediul unei banci iesene a fost ieri scena unui accident pe cit de stupid, pe atit de singeros si tragic. Leontin Marius Danila, in virsta de 39 de ani, functionar bancar la unul dintre ghiseele bancii, a fost decapitat dupa ce a alunecat si a cazut cu capul peste unul dintre geamurile ghiseului. Barbatul lucra la un ghiseu al bancii, situat la etajul intii al sediului, iar colegii spun ca in jurul orei 15.30, s-a ridicat de pe scaun, pentru a lua un dosar dintr-un fiset situat in spatele sau.
In fata clientilor care stateau la ghiseu si in fata colegilor sai, Leontin a alunecat pe gresia de pe jos si a intrat cu capul in peretele despartitor al ghiseului, care era din sticla. Instantaneu , partea de sus a geamului s-a spart, dar partea de jos a ramas intacta, asa incit omul a cazut cu gitul in sticla. A urmat un moment de panica si groaza, toata lumea incepind sa tipe si sa se buluceasca - ingrozita - spre iesire.
Leontin a fost decapitat de sticla ramasa si un val singe a inundat tot etajul, ca in filmele de groaza. "Victima a murit instantaneu, fiindu-i sectionate toate arterele si traheea. Capul se mai tinea intr-o bucata de piele si citiva muschi, iar noi am demarat o ancheta pentru a descoperi daca acest oribil accident se incadreaza in categoria accidentelor de munca. Nu ne explicam cum a fost posibil ca omul sa fie decapitat de o bucata de sticla", a declarat tot ieri Eugen Fullop, inspector sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca Iasi, iar conducerea bancii nu a dorit sa comenteze incidentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea