Social

#tigara electronica #fumatori #tigari #fumat #te20.ro

(P) Fumeaza sanatos cu tigara electronica

Daca esti un fumator inrait, insa vrei sa renunti la acest viciu, poti incepe cu tigara electronica . Ofera aceeasi senzatie si placere, fara a avea insa efectele nocive ale nicotinei. Este usor de folosit, sigura si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Tigara electronica te va ajuta sa iti invingi viciul de-o viata si sa adopti un stil de viata mai sanatos.  

Ce este tigara electronica

Tigara electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, insa nu contine gudron. Scoate fum, dar nu produce materiale de poluare. Pentru a fuma, nu ai nevoie de combustie.

Tigara te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara niciun risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daunele provocate de gudron. Astfel, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator. Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos.

Tigara electronica creaza o atmosfera culturala de fumat sanatoasa si a fost declarata de experti autorizati ca fiind combinatia perfecta de tehnologie micro-electronica moderna, tehnologie biologica si conceptia unei vieti sanatoase.

Avantajele tigarii electronice:

  • fara haine care miros a fum;
  • fara respiratie urat mirositoare;
  • fara dinti cu pete;
  • fara stanjeneala sociala;
  • fara fumat pasiv;
  • fara monoxid de carbon ;
  • fara poluare;
  • fara flacara;
  • fara gudron.

In plus, tigara electronica poate fi savurata oriunde.

Ce contine tigara electronica ?

Spre deosebire de guma de nicotina sau pata de nicotina, tigareta electronica functioneaza ca o tigara normala. In loc sa arda si sa scoata fum, aceasta vaporizeaza. Nicotina este livrata in continuare prin plamani, dar intr-o forma vaporoasa, care nu contine toate toxinele care pot cauza cancerul.

Tigara electronica este compusa din trei parti: o baterie, un atomizor si un cartus. Bateria are rolul de a alimenta atomizorul care transforma e-lichidul existent in cartus in vapori. Tot in baterie exista un senzor care activeaza bateria si atomizorul.

Caracteristicile tigarilor electronice

Tigarile electronice sunt sanatoase. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile atomizate nu contin gudron, monoxid de carbon, dioxid de carbon, acid cianhidric, acraldehide, arsen, aplumb si alte substante nocive, asa ca nu va cauza nici un rau fumatorilor.

In plus, prin atomizare, nicotina lichida devine abur, care apoi se dilueaza imediat in aer. Aburul cu densitate mica este greu de absorbit din nou, deci nu va cauza fumat pasiv. De aceea, tigara electronica nu reprezinta nici un pericol pentru fumatori si nici persoanelor din jurul lor.

Tigarile electronice sunt sigure. In comparatie cu tigarile obisnuite, tigarile electronice nu ard si nu au foc, deci nu exista riscul de incendii.

Tigarile electronice protejeaza mediul inconjurator. Tigarile electronice nu ard si nu produc fum. Nu lasa mucuri si nu emit radiatii electromagnetice.

Tigarile electronice te ajuta sa te lasi de fumat. Tigarile electronice sunt impartite in mai multe categorii, in functie de concentratia de nicotina. Cei care vor sa se lase de fumat pot incepe cu o concentratie asemanatoare cu concentratia din tiagrile obisnuite si apoi pot trece la concentratii mai mici.

De unde cumperi tigara electronica

Modele de tigari electronice si consumabile originale sunt accesibile in magazinul de tigari electronice te20. In acest magazin online vei gasi produse originale cu garantie. Oferta cuprinde toata gama de tigari electronice: DSE 901, DSE 905, DSE 510, Joye eGO, E-lichid vegetal si multe altele.

Tot aici vei gasi si accesorii pentru tigari electronice, consumabile pentru tigari electronice, atomizoare, cartomizoare si lichid vegetal Dekang si FlavourArt.

Cat costa tigara electronica

Preturile la tigari electronice sunt cuprinse intre 89 si 249 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea