Social

Fumati sigur si sanatos cu tigara electronica

Acum toata lumea stie deja ca fumatul este un obicei nesanatos, care da dependenta si care prezinta o multime de pericole si inconveniente pentru fumatorul implicat in relationari directe zilnice in societate. Totusi, la fel ca orice alta dependenta, nu este usor de invins. Pentru persoanele carora le este foarte greu sa renunte la tutun si mai ales la adictia pe care au dobandit-o pentru nicotina, dar si pentru cei care nu vor inca sa o faca, exista o solutie cu rezultate garantate: tigara electronica.

Scopul tigarilor electronice nu este sa elimine complet obiceiul, ci sa inlesneasca renuntarea la tutun punand la dispozitie un dispozitiv care inlocuieste in mod sanatos tigaretele conventionale. Motivul pentru care aceste dispozitive sunt atat de populare si au atat de mult succes este similitudinea cu fumatul obisnuit, dar in aceasta varianta fara vreun risc pentru sanatatea proprie sau pentru sanatatea celor din jur. In timp ce fumatul este costisitor, nesanatos si nu in ultimul rand urat mirositor, iar mai nou interzis in majoritatea locurilor publice, tigara electronica rezolva cu succes toate aceste probleme.

In primul rand, datorita faptului ca sunt perfect sanatoase si sigure, tigarile electronice au multiple avantaje in fata fumatului conventional. Principalul beneficiu pe care il aduc este lipsa gudronului si a substantelor toxice cu care tigarile pe baza de tutun sunt pur si simplu imbibate. In plus, desi tigarile electronice pot contine nicotina aveti in permanenta control asupra dozei, o puteti diminua, sau mari, ori puteti chiar sa renuntati complet la nicotina alegand lichide Premium neutre, care au aceeasi savoare, dar fara acesta substanta stimulanta.

Intr-un magazin specializat care deja si-a dobandit aprecierea printre clientii sai fideli veti primi cele mai pertinente recomandari despre cum puteti folosi tigara electronica si accesoriile pentru vapat pentru a obtine maximum de beneficii. De asemenea, toate produsele sunt autentice si aveti garantia provenientei lor, putand testa calitatea acestora inainte de cumparare fara nicio obligatie.

Marcile comercializate in Magazinele Vapers-One, sunt dintre cele mai apreciate la nivel mondial, si alegand unul din magazinele noastre, al carui obiect de activitate este explicit legat de comercializarea de tigari electronice, accesorii si consumabile, veti avea o mare varietate de modele din care sa alegeti, dar veti economisi cu fiecare achizitie pentru ca deja conturile lunare vor fi drastic diminuate.

Din secunda in care v-ati transformat din fumator in vaper veti cunoaste si un alt avantaj: veti putea folosi tigara electronica aproape oriunde. Daca fumatul este interzis in public din cauza fumului produs si a toxinelor emanate in aerul inconjurator, cu tigara electronica mediul inconjurator nu trebuie sa va mai ingrijoreze. Din moment ce ele nu ard tutun, nu produc fum, iar vaporii oricat de aromati ar fi se evapora imediat si sunt imperceptibili. O singura tigara din tutun poate intoxica aerul unei incaperi, insa cu e-cig nimeni nu va sti ca vapati.

Tigarile electronice sunt foarte raspandite pe piata, dar este important sa alegeti numai produse originale de la comercianti reputati pentru a beneficia de toate avantajele e-fumatului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea