Social

Fulham si Manchester United dezmint perfectarea transferului lui Saha

Dupa ce jucatorul francez Louis Saha declara intr-un ziar englez ca este ca si transferat la Manchester United , clubul sau Fulham si campioana Angliei au dezmintit incheirea unui acord in acest caz.

Saha, 25 ani, anuntase ca umeaza sa efectueze vizita medicala inainte de semnarea contractului, dar ambele cluburi au dezmintit perfectarea unui acord. Fulham a precizat prin purtatorul sau de cuvant ca nu a primit nici o oferta recenta si ca jucatorul francez nu are acordul de a duce negocieri in nume propriu. Oficialul clubul londonez a adaugat ca este o prostie sa se creada ca aceste insinuari vor duce la obtinerea unui transfer fara dorinta lui Fulham.

Manchester United, care lansase o oferta de 12 milioane euro pentru cumpararea atacantului Saha, a insistat de asemenea ca nu se pune problema incheierii unui acord iminent pentru angajarea francezului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea