Social

#gyorgy frunda #regret #deplasa #externa

Frunda: Imi pare rau ca nu m-am clasat primul la deplasari in strainatate

Senatorul Gyorgy Frunda a declarat, vineri, la Tg Mures, ca Institutul pentru Politici Publice l-a nominalizat corect ca fiind unul dintre parlamentarii cu cele mai multe deplasari in strainatate (pe locul doi in clasament, n.r.) si ca ii pare rau ca nu a ocupat primul loc in acest top.

"Imi pare rau ca nu sunt primul. Sunt seful Delegatiei Romaniei la Consiliul Europei , asta inseamna patru deplasari anual la sesiuni parlamentare si, lunar, cel putin doua deplasari la cele trei comisii din care fac parte: de monitorizare, juridica si de administratie publica locala si ecologica. De asemenea, sunt prim-vicepresedinte al PPE si membru al Biroului Permanent. Intr-adevar, democratia este scumpa, dar este singura care infrange dictatura. Sunt cheltuieli de lucru", a spus Frunda, informeaza NewsIn. Frunda a spus ca, in primul rand, presa are de castigat de pe urma deplasarilor sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea