Social

#meteo #ploaie #frig #canicula

Frig si ploaie inainte de canicula

Primele semne ale toamnei sunt premature. Frigul si ploaia nu vor Romania mai mult de cateva zile, dupa care temperaturile vor creste din nou pana in pragul caniculei.

Sudul si estul tarii au parte in aceste zile de ploi in averse, cu fulgere, tunete si vant in rafale. Moldova, Muntenia, Dobrogea si Oltenia vor fi zonele cele mai afectate de racire , dar instabilitatea atmosferica va afectat si sud-estul Transilvaniei si zonele de munte.

Pentru cateva zile maximele se vor incadra intre 18 si cel mult 28 de grade, anuntat Realitatea.net.

In Bucuresti, maximele au scazut la 22-23 de grade, iar ploaia si vantul vor fi prezente pana joi. Meteorologii sfatuiesc turistii sa amane planurile de urcat pe munte deoarece luni vremea nu va fi prielnica drumetiilor.

Vremea se schimba si pe litoral, unde va ploua, vor fi tunete, fulgere si vant. Daca marti ploile se vor rari, ele revin miercuri, cand cele mai afectate zone vor fi Moldova, Dobrogea si Baragan.

Joi, o masa de aer cald va ridica semnificativ temperaturile. Vara nu se da batuta si mercurul termometrelor va urca in toata tara, iar temperaturile se vor apropia de pragul de canicula.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea