Social

#totti #as roma #steaua

Francesco Totti: "Romanii ne-au dat o lectie de civilizatie"

Capitanul formatiei italiene AS Roma, Francesco Totti , a declarat, astazi, ca nu se astepta ca echipa sa sa fie primita atat de bine pe un stadion din Romania si considera ca suporterii romani le-au dat italienilor o lectie de civilizatie , informeaza "Gazzetta dello Sport".

"Sincer, nu ma asteptam sa fiu primit in felul asta. Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa fiu tratat asa in afara Romei. Am fost placut surprins si ca intreaga echipa a fost primita foarte bine. Romanii ne-au dat o lectie de civilizatie", a spus Totti .

Steaua a invins, sambata, vicecampioana Italiei, AS Roma, scor 3-1, in meciul de prezentare a lotului ros-albastrilor pentru sezonul 2008/2009 .

Fotbalistii gruparii italiene au fost aplaudati indelung de public la intrarea pe gazon, in timp ce capitanul Francesco Totti, care nu a evoluat din cauza unei accidentari, a fost asaltat de doritorii de autografe, iar o parte a tribunei a scandat numele sau.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea