Social

Fotomodelul Elena Basescu a batut ieri maternitatile

Elena Basescu, fiica cea mai mica a presedintelui Traian Basescu, a fost, ieri, de Ziua Copilului , mesagerul democratilor. Inconjurata de presa si reprezentanti ai tinerilor din PD, Elena Basescu a vizitat maternitatile Giulesti, Polizu si Caritas pentru a imparti donatii ale partidului.

Imbracata elegant cu o rochita rosie cu buline albe, fiica presedintelui a descins de la sediul central al PD spre maternitati , la volanul unui Peugeot negru, de ultima generatie, si a dovedit pe tot parcursul vizitei foarte multa detasare.

Fiica presedintelui a oferit, din partea PD, in calitatea ei de secretar executiv al Organizatiei de tineret PD sector 1, zeci de baxuri de pampers , cutii de lapte praf, hainute, incalzitoare si sterilizatoare electrice pentru biberoane, cantare digitale si inhalatoare terapeutice.

Fara complexe, ea a intrat in saloanele tinerelor mame si le-a daruit trandafiri si pungute cu cadouri, a trecut prin salile de reanimare si s-a interesat ce se intampla cu bebelusii abandonati in spitale. Ea a fost informata ca in Maternitatea Giulesti sunt 7 nou-nascuti abandonati, in Polizu exista 3 micuti parasiti de mame, iar in Spitalul Caritas sunt 10.

Vizita de lucru s-a incheiat la Caritas, unde Elena Basescu a fost insotita si de ministrul Mediului, Sulfina Barbu. Mezina familiei Basescu a declarat, la sfarsitul periplului prin spitale, ca se consulta tot timpul cu presedintele in chestiuni politice si ca vrea sa faca politica in stil personal.

Vreau sa fac politica cu eleganta, nu cu duritate, a spus Elena Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea