Social

#garda de mediu #silvian ionescu #demisie silvian ionescu #sef garda de mediu

Fostul sef al Garzii de Mediu, despre Victor Ponta: Este un magar!

Guvernul a anuntat, miercuri, ca premierul Victor Ponta l-a demis din functie pe Silvian Ionescu, seful Garzii Nationale de Mediu.

Pana la alegerea unui nou conducator, interimatul va fi asigurat de Daniel Bogdan, actualul comisar general adjunct al institutiei.

Silvian Ionescu spune ca in momentul in care Ponta i-a comunicat ca l-a eliberat din functie, demisia sa era deja depusa la Registratura Guvernului.

"Ponta este un magar! A facut astazi (n.r. - miercuri) o mare magarie cand a anuntat ca m-a demis. Nu m-a demis el azi, mi-am dat demisia in urma cu opt zile si am numar de inregistrare cu care pot sa demonstrez acest lucru. Sa-i fie rusine! O mare magarie a facut!", a declarat pentru Mediafax fostul comisar general al Garzii Nationale de Mediu.

La randul sau, premierul Ponta a declarat ca nu doreste sa raspunda la jignirile aduse de Silvian Ionescu. In schimb, a confirmat ca acesta a demisionat de la conducerea institutiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea