Social

#rezultate ancheta #Hexi Pharma #aciident #masina # dan condrea # director hexi pharma

Fostul patron Hexi Pharma! Masina nu avea defectiuni! Rezultatele expertizei

Specialistii au facut publice astazi rezultatele expertizei tehnice efectuate asupra masinii condusa de Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, in momentul accidentului. Potrivit acestora masina nu avea defectiuni tehnice!

"Cele doua rapoarte ne dau concluzii relevante privind mecanismul producerii evenimentului si, pe baza coroborarii cu alte probe care se afla in cauza, se va putea da o solutie cu referire la circumstantele producerii evenimentului rutier, accident, sinucidere. Procurorul va face o evaluare a acestor probe. Din raportul de expertiza tehnica rezulta ca probleme de directie si frana au fost ulterioare impactului", a declarat procurorul general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, August Lazar.

Augustin Lazar a precizat ca, probabil, la inceputul saptamanii viitoare, procurorul va putea sa spuna daca a fost sinucidere sau accident.

"In acest dosar se poate trage o solutie rezonabila cu privire circumstantele in care a avut loc evenimentul", a mai adaugat procurorul general, potrivit libertatea.ro

Sursa foto: maszol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea