Social

#focuri de arma #urmarire #politie #bucuresti

Focuri de arme si urmarire ca-n filme in Bucuresti!

Un barbat de 22 de ani din Bucuresti a fost oprit de politisti cu focuri de arme dupa o urmarire ca-n filme. Acesta gonea pe strazi cu o femeie pe capota, care tipa dupa ajutor. Teribilul accident s-a intamplat joi noaptea la ora 23:00, in zona strazii Turda.

Se pare ca barbatul ar fi intrat in conflict cu o tanara de 19 ani pe care a vrut sa o loveasca cu masina. Cei doi au avut o relatie amoroasa pe care au terminat-o cu putin timp in urma, din cauza ca barbatul era extrem de violent si gelos. In urma unei discutii aprinse tanara s-a asezat in fata masinii, moment in care tanarul a demarat in tromba.

"Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins in flagrant un tanar in varsta de 22 de ani, imediat dupa savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente asupra unei tinere in varsta de 19 de ani, respectiv comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, fapte comise in sectorul 1", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

Pentru a-l opri pe tanar, politistii au tras mai multe focuri de arma.

"Peste aproximativ 100 metri, conducatorul auto a franat, iar tanara a cazut de pe capota motor. Tanarul a demarat in tromba si ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se intr-un gard de protectie al caii de rulare a tramvaiului", se mai arata in comunicatul de presa.

Tanarul a fost imobilizat de politie si dus la Sectia 4. Barbatul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, respectiv tulburarea ordinii si linistii publice. Totodata, tanarul va fi prezentat magistratilor, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: cugetliber.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea