Social

Fluieras la oi am fost, mai boierule!

Arbitrii fluiera pe gazon ca si cum ar munci pe simbrie la stana lui Gigi Becali.

Intrebarea este cine mai poate opri nebunia asta? Balamucul din prima liga de fotbal intrece orice limita. Nu exista nicio proba la vedere, dar manevrele subterane marca "Gigi Becali&Mircea Sandu& Mitica Dragomir &" se pot vedea cu ochiul liber pana si din cele mai indepartate galaxii.

Mizeriile girate cu fluierul pe dreptunghiul verde de catre arbitri nu mai contenesc.Oricat ai fi de orbit de dragostea pentru Steaua, nu poti sa inchizi ochii in fata serialului cu greseli flagrante de arbitraj, toate in favoarea echipei patronate de Gigi Becali. I

n patru din cele sase etape disputate pana acum in retur, „fluierasii" au gresit monstruos pro-Gigi. Coincidente? Sa fim seriosi! Nu cred nici membrii Partidului Noua Generatie.

E de-ajuns sa privesti in jurul tau si sa-ti dai seama in ce hal i-a deranjat pe oameni – suporteri sau nu – felul in care stapanul din Ghencea trage sforile in Liga lui Mitica . Rar mi-a fost dat sa vad fani cu state vechi ai Stelei atat de suparati pe Becali dupa derby-ul Rapid - Steaua.

 

Continuarea in Adevarul 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea