Social

#mita #cornel penescu #fc arges #cristian minca #florin prunea #dna

Florin Prunea, audiat din nou astazi la DNA

Florin Prunea , din nou la DNA. Dupa ce in urma cu doua saptamani a fost audiat timp de mai multe ore, directorul Directiei de relatii internationale al FRF merge astazi din nou in fata procurorilor, impreuna cu presedintele Clubului de Fotbal FCArges, Cristian Minca .

Prunea a declarat astazi la intrarea in sediul DNA Pitesti ca a venit la aceasta intalnire ca "sa rezolve problema" si crede ca isi va clarifica situatia in cursul zilei de joi, dupa cum anunta Realitatea TV. La audierea de la Pitesti a fost adus si finantatorului clubului FC Arges , Cornel Penescu , care se afla inca in arestul politiei argesene.

In urma cu doua saptamani, Florin Prunea si Cristian Minca au fost audiati de procurori timp de aproximativ noua ore, la audiere fiind adusi si Penescu, dar si arbitrul asistent Florin Stanescu, care arbitrase echipa argeseana in mai multe partide.

Potrivit Realitatea TV, care citeaza surse judiciare, se pare ca oficialul FRF a fost si el pus sub acuzare pentru trafic de influenta, dupa ce procurorii spun ca el ar fi primit de la Cornel Penescu 12.000 de dolari pentru a interveni pe langa membrii mai multor comisii din cadrul FRF pentru ca patronul FC Arges sa scape de o amenda in valoare de 300.000 de lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea