Social

#prunea #dna #coruptie #scandal #audiere #florin prunea

Florin Prunea, audiat astazi la DNA

Florin Prunea intra in randul celor care trec pe la DNA. Oficialul Federatiei Romane de Fotbal a ajuns, in aceasta dimineata, la sediul DNA Pitesti , pentru a fi audiat in dosarul de coruptie din fotbal izbucnit la jumatatea lunii aprilie. La sfarsitul lunii aprilie, Prunea fusese retras de la delegarile ca observator la meciurile Ligii I.

Prezenta lui Prunea astazi la DNA se datoreaza faptului ca numele lui a aparut in stenogramele convorbirilor telefonice interceptate de catre anchetatori si prinse in dosarul judecat la Tribunalul Pitesti. Conform Realitatea TV, astazi la Curtea de Apel din Pitesti se va judeca si recursul procurorilor in cazul arbitrului Aurelian Bogaciu .

Pe 22 aprilie FRF anunta ca directorul Departamentului Relatii Internationale din cadrul Federatiei, Florin Prunea, nu va mai fi delegat ca observator la partidele din Liga I pana la clarificarea situatiei privind scandalul de coruptie din arbitraj.

In luna aprilie a inceput cel mai mare scandal de coruptie de arbitrajul romanesc. In decurs de cateva zile au fost retinuti patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, care a fost acuzat de dare de mita, impreuna cu cativa apropiati.

In arestul politiei sau cercetati in stare de libertate se mai afla si presedintele CCA, Gheorghe Constantin, acuzat de dare de mita, dar si arbitrii Marcel Savaniu, Aurelian Bogaciu , Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos si Marcel Lica .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea