Social

#impozite #drepturi de autor #ministerul finantelor

Flashmob la Ministerul de Finante, sustinut de romanii intrati in greva fiscala

Mai multi romani care sunt obligati de statul roman sa isi plateasca taxele pe baza ordonantei de urgenta cu referire la drepturile de autor se vor strange vineri, la ora 11.00, in fata Ministerului de Finante, ca sa depuna o petitie , sperand ca guvernantii ii vor lua in seama si nu ii vor mai umili.

Petitia a fost lansata la initiativa jurnalistului Cristian Ghinea si solicita o declaratie online unica si anuala.

"Am primit 3.000 de semnaturi pe petitia la care spune ca nu platim statului taxele astea pana nu se face o forma unica, o declaratie unica si online. Iar azi (vineri n.red.) la 11.00 ne ducem cu aceasta petitie la Ministerul de Finante . Nu am organizat eu flashmobul, dar daca vin 100 de persoane tot este bine", a declarat jurnalistul Cristian Ghinea pentru Ziare.com.

Initiatorul acestei petitii a indemnat miercuri la greva fiscala , iar mii de romani care se afla in aceeasi similara i s-au alaturat.

"Deocamdata am reusit ca 3.000 de oameni sa declare ca nu platesc taxele, adica intra in greva fiscala, pana nu se rezolva cerintele. Astea sunt cerinte banale intr-un stat european. Iar ce au spus ei ca se pot face online, se pot face din luna septembrie, dar tot trebuie declaratii..."

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea