Social

Fizz isi cauta nevasta

La numai cateva zile dupa ce Fizz a anuntat in Libertatea ca vrea sa se insoare, multe din admiratoarele sale i-au scris pe adresa redactiei. Fostul cantaret a starnit interesul atat tinerelor, cat si unor admiratoare trecute de prima tinerete, dar care considera ca se inscriu in cerintele acestuia: blonda, apetisanta, frumoasa, sincera, fidela si careia sa-i placa viata de lux. Libertatea va prezinta azi, cu acordul celor in cauza, cele mai interesante propuneri primite de Fizz.

Irina, pe care prietenii au poreclit-o Marilyn Monroe, este din Horezu, are 24 de ani si a cochetat multa vreme cu lumea showbiz-ului: a participat la numeroase emisiuni de divertisment, este fotomodel si a facut figuratie in numeroase filme turnate in Romania alaturi de actori celebri precum Jean Claude Van Damme, Wesley Snipes, Steven Seagal. Marilyn admira la Fizz frumusetea fizica, faptul ca este descurcaret si stilul. Cred ca ne-am potrivi perfect. Ne-am completa unul pe celalalt. Ea spune ca ar fi incantata sa joace alaturi de el in filme erotice. Am auzit ca a renuntat la showbiz si imi pare rau. Mi-ar placea sa joc alaturi de el in filme sexy, dar nu porno, spune admiratoarea. Marilyn i-a trimis lui Fizz un CV impresionant si sustine ca este o persoana spontana, dinamica, expresiva, intreprinzatoare si ca are abilitati in actorie, calitati care i-ar putea apropia.

Alina este o bruneta in varsta de 30 de ani si spune ca este atrasa de Fizz doar fizic, deocamdata. Asta nu-i totul si sper ca vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine. Apreciez gestul tau de a incerca sa-ti iei nevasta din popor, ceea ce inseamna ca nu ai fite sau vedetisme . Alina este din Bucuresti, are o fetita de 3 ani si spune ca are o situatie materiala bunicica.

Nutica are 36 de ani si este din Otopeni. Este blonda, are ochi verzi si dimensiuni 110/90/126. Crede ca ar putea face o pereche perfecta impreuna cu Fizz deoarece este o persoana vesela si sincera, dar mai ales fidela. Recunoaste ca il admira foarte mult pe Fizz si ca regreta faptul ca acesta s-a retras din muzica deoarece ii asculta cantecele. Elena are un copil de 12 ani si in prezent locuieste impreuna cu acesta si cu mama ei in comuna Otopeni. Mesajul ei pentru Fizz este: Atragatorule Bogdan! Pierzi orientandu-te dupa chip! Cauta sufletul si fidelitatea!

Elena din Bucuresti are 19 ani, este eleva si spune ca are o situatie financiara buna. Elena crede ca Fizz isi va gasi marea dragoste atunci cand se va astepta mai putin. Ea il sfatuieste pe fostul cantaret sa se ocupe in continuare de afacerile sale si sa nu astepte ca iubirea sa vina singura. O scrisoare si o poza nu-ti spun nimic! Aspectul fizic nu conteaza 100% intr -o relatie, ci, dupa parerea mea, comportamentul si sufletul. Mi-ar face mare placere sa aflu parerea ta la un suc. Elena a trecut printr-o experienta nefericita si crede ca l-ar putea intelege pe Fizz. Am avut o relatie de doi ani, dar din pacate am aflat ca el ma dorea doar pentru situatia mea financiara si m-a inselat chiar cu o prietena.

(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea