Social

Fiul judecatorului Covei, "iertat" de magistrati

La fel ca in cazul Paunescu s-a intamplat si in dosarul penal al "beizadelei" din Craiova, Iustin Covei . Stramutarea a devenit parca o practica judecatoreasca in favoarea inculpatilor. Dosarul acestuia a fost stramutat la Judecatoria Racari din judetul Dambovita, loc in care, odata ajuns, nimeni n-a mai auzit de Iustin Covei. Tatal acestuia, judecatorul craiovean Marin Covei, a fost la Racari la mai multe termene ale fiului sau, nesfiindu-se sa afirme pe coridoarele acelei instante ca tot cum vrea el vor iesi lucrurile. Pentru toate infractiunile comise in Craiova fiul acestuia primise trei luni de detentie cu suspendare. O comisie din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a descins la Judecatoria Racari pentru a verifica dosarul penal al lui Iustin Covei si pentru a afla cum a reusit instanta "performanta" de a da acea solutie. Acum dosarul se afla in recurs, sentinta fiind atacata si de Parchet, dar si de aparatorii lui Covei, care doreau achitarea clientului lor. Tehnica e aceeasi: opinia publica va uita incet, incet de faptele pentru care a fost incriminat Iustin Covei.

Ultimul dosar al lui Covei s-a intors la politie

Dosarul penal in care Iustin Covei este cercetat pentru escapada nocturna din 30 spre 31 august a.c. - singurul dosar care n-a ajuns inca pe masa judecatorilor - a fost returnat politiei pentru completarea cercetarilor. In acest dosar, beizadeaua Craiovei este cercetat pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cra-iova le-au cerut politistilor Sectiei nr. 4 Craiova sa mai aduca probe constand in declaratiile unor martori si totodata sa mai identifice si alte persoane care au fost martore ale evenimentelor din acea noapte. Reamintim ca Iustin Covei, fiul judecatorului Marin Covei, este cercetat alaturi de alti noua derbedei pentru faptul ca au dezbracat un tanar, prieten de-al lor, si l-au trimis complet gol acasa. Dupa acea "bravura" Covei si gasca sa au plimbat un boschetar si au facut atata taraboi incat a fost nevoie de interventia politiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea