Social

Fite de baroneasa

Baroana Emma Nicholson a cerut evacuarea presei de la intalnirea presedintelui Basescu cu scriitoarea britanica J.K. Rowling , autoarea celebrei serii de romane cu Harry Potter.
Emma Nicholson, impreuna cu numerosi membri ai organizatiei "Copiii Romaniei" si "mama" lui Harry Potter, au fost primiti, ieri, la Palatul Cotroceni de seful statului. Foarte deranjata de bliturile aparatelor de fotografiat, baroneasa a cerut ca presa sa nu participe la reuniunea grupului de elevi veniti sa o intalneasca pe "mama lui Harry Potter". Basescu nu a avut incotro si a acceptat.

VEDETA INTRE CAMPIONI

Ion Tiriac, Ilie Nastase, Nadia Comaneci si Edwin Moses (campion mondial la atletism) s-au simtit foarte bine printre copiii care au dat buzna sa se fotografieze cu ei. Au zambit, au dat autografe. Singura care a fost "deranjata" de prea multa atentie a fost baroneasa Nicholson. Ea a cerut protocolului de la Cotroceni ca presa sa nu stea pe tot parcursul reuniunii, pentru a nu fi nevoita sa suporte atat de multe blituri.



NU DATI BANII PE PROSTII

Cu o seara inainte, J.K. Rowling si Emma Nicholson au participat la un dineu la Palatul Parlamentului, unde au reusit sa stranga aproximativ 170.000 de euro pentru copiii din orfelinatele europene. "Mama" lui Harry Potter a cumparat, la licitatie, un tricou al fostului portar
al nationalei Braziliei, Claudio Taffarel, pentru care a oferit 8.500 de euro. Gabriela Szabo a cumparat cu 20.000 de euro un tricou al Nadiei Comaneci, iar o racheta de tenis folosita de Ilie Nastase in competitii din anii '70 a fost adjudecata cu 15.000 de euro.

VOLUME CU GREUTATE

J.K. Rowling a scos la licitatie sase volume din seria Harry Potter cu autograf, care s-au vandut la sume variind intre 5.000 si 18.000 euro. Sotia primarului Capitalei, Adrean Videanu, a cumparat un volum cu 6.000 de euro, iar Ion Tiriac a platit pentru un exemplar 5.000 de euro. Printre cei care au contribuit la strangerea de fonduri cu sume importante se numara si Mihaela Radulescu, impreuna cu sotul ei Elan Schwartzenberg. Cei doi au platit o masa de la dineu care valora 10.000 de euro.

COPIII DIN CUSTI

Scriitoarea J. K. Rowling a decis sa se alature organizatiei conduse de Emma Nicholson , in momentul in care a citit un articol in publicatia "The Sunday Times", despre situatia jalnica a unor copii handicapati inchisi in custi, in casele de copii din Europa de Est.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea