Social

Finala se decide la Moscova

Finala Ligii Campionilor a ajuns la Moscova. Meciul intre Manchester United si Chelsea Londra se va disputa pe stadionul  Lujniki, o arena de cinci stele care nu a putut satisface cerintele celor doua combatante din cauza calitatii proaste a terenului.

Reprezentantii celor doua echipe engleze sunt extrem de ingrijorati de starea gazonului montat acum 15 zile, adus din Slovacia.

Englezul Matt Frost, cel care s-a ocupat de montarea gazonului, a afirmat ca are temeri in ceea ce priveste starea terenului de joc.

" Gazonul este acceptabil, dar este o mare dezamagire pentru noi. Lucrurile nu au mers bine inca de la inceput, iar gazonul este montat de numai 15 zile", a spus Frost.

Au datorii de 1.9 milioane de euro

Cotidianul britanic “The Guardian” a scris ca Manchester United si Chelsea Londra au datorii catre creditori in valoare de 1.9 milioane de euro. Chelsea trebuie sa achite apoximativ 736 milioane de lire sterline catre o companie de investitii condusa de patronul echipei, Roman Abramovici, in timp ce Manchester are o datorie de 764 milioane de lire sterline catre mai multe banci britanice.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea