Social

#fetele lui bush #fetele lui obama #sfat fete obama

Fiicele lui Bush le-au sfatuit pe fetele lui Obama sa se distreze

Fiicele fostului presedinte american George W. Bush le-au sfatuit pe Malia si Sasha Obama sa se distreze la Casa Alba , sa se inconjoare de prieteni adevarati si sa nu uite niciodata cine este cu adevarat tatal lor.

Jenna si Barbara Bush povestesc intr-o scrisoare adresata fiicelor lui Obama si publicata miercuri in Wall Street Journal despre amintirile placute pe care le au de la Casa Alba, informeaza AFP.

Ele au stat pentru prima oara la resedinta presedintilor americani cand aveau sapte ani, iar bunicul lor, George H.W. Bush, era presedinte. In scrisoare, gemenele Bush le sfatuiesc pe Malia si Sasha Obama sa se inconjoare de "prieteni fideli".

In ceea ce priveste cainele pe care Obama a promis ca-l va face cadou fiicelor sale, Jenna si Barbara Bush le-au sfatuit sa aiba grija de el si sa il iubeasca, pentru ca uneori vor avea "nevoie de confortul si linistea pe care numai animalele le pot oferi".

"Profitati de copilaria voastra petrecuta in acest loc magic", continua fiicele fostului presedinte american.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea