Social

Figo si Ronaldo ar putea juca in Romania

Figo, Ronaldo sau Romario sunt numele propuse de impresarul FIFA Gheorghe Popescu pentru organizarea unui meci caritabil dintre o selectionata mondiala si reprezentativa Romaniei.

Evenimentul organizat de firma Becali & Popescu, intitulat Seara Campionilor, este programat a se desfasura pe data de 18 mai. Pana acum am primit confirmarea de la Stoicikov, insa urmeaza sa discutam in zilele urmatoare si cu fotbalisti precum Figo, Ronaldo, Romario, Blanc, Ibrahimovici , Guardiola sau Sheringham. In selectionata mondiala vor evolua, pe langa mine, Dan Petrescu si Gheorghe Hagi, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Gica Popescu .

Pe de alta parte, Baciul s-a declarat increzator in faptul ca jucatorii vizati nu vor solicita bani pentru a evolua in aceasta partida: Cand este vorba de scopuri caritabile , si mai ales de copii, nu cred ca vor fi probleme, mai ales ca eu am o relatie de prietenie cu acesti jucatori.

Avand in vedere discutiile aprinse pe marginea organizarii unei partide de retragere a Baciului in Cetatea Baniei, dar si conflictul cu suporterii olteni dupa transferul la Dinamo, Popescu a subliniat, ieri, caracterul caritabil al confruntarii dintre starurile mondiale care au evoluat de-a lungul timpului in compania lui Popescu si internationalii romani, excluzand varianta unei partide de retragere. Meciul va avea ca scop strangerea de fonduri pentru modernizarea unei sectii de copii a unui spital din Craiova, care va purta numele lui Zoltan Crisan, deoarece el este simbolul Craiovei, a sustinut fostul capitan al nationalei.

Desi sufleteste Gheorghe Popescu si-ar dori sa evolueze pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, pana in prezent nu a fost stabilita arena pe care se va juca, o posibila destinatie fiind Timisoara. Nu este sigur ca va fi Timisoara, insa este sigur ca va fi un oras din provincie. Poate fi Craiova, Bacau sau Constanta.
In urmatoarele sapte zile vom stabili numele orasului. Am ales provincia pentru ca acolo exista mai mult interes si cred ca exista orase care merita sa organizeze un astfel de meci, insa totul depinde de starea terenului, precum si de alte conditii, a adaugat Baciul.

In privinta antrenorului selectionatei mondiale, numele vehiculate pana acum sunt Koeman, Fatih Terim sau van Gaal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea