Social

Fetita ucisa pentru telefonul mobil

Celularul era un cadou, cumparat cu sacrificii de tatal sau, cu cateva zile inainte.

O fetita din comuna constanteana 23 August a fost omorata pentru telefonul sau mobil. Iuliana R. (9 ani) era in grija tatalui sau si isi dorea foarte mult un celular. Omul muncea pe unde apuca si reusise in cele din urma sa cumpere un telefon Samsung la mana a doua . In week-end, fetita a primit cadoul mult visat, care avea sa-i fie fatal. Luni, ea a cerut voie sa mearga la bunici, intr-un sat alaturat. Ardea de nerabdare sa obtina o cartela SIM de la bunicii ei. Ca bucuria fetitei sa fie completa, tatal a cedat insistentelor si a fost de acord cu deplasarea ei la Mosneni. Dupa ore, Iuliana a venit direct acasa, unde o astepta tatal ei, care a tinut sa o conduca in statia de autobuz.

Pana la venirea cursei, copila a scos din buzunar telefonul de care era atat de mandra si a inceput sa se joace cu el. Gestul i-a atras atentia unui adolescent de 17 ani, Florin Gaju, care o cunostea bine pe Iuliana. I-a fost usor sa intre in vorba cu ea si s-o convinga ca este trimis de tatal ei, care o asteapta la o familie de la marginea comunei sa ii spuna ceva.

De buna credinta , fetita a plecat spre locuinta vecinilor, cu Florin Gaju pe urme. Cand a ajuns la cimitirul turcesc, Iuliana a fost atacata. Cu un bolovan de 20 kg, flacaul a lovit fetita in cap. Cand a vazut-o cazuta, cu fata in jos, asasinul i-a pus bolovanul pe cap, indesandu-l in pamantul imbibat de sange. Apoi i-a furat celularul si a plecat. Criminalul a fost gasit de politisti in mai putin de doua ore. Nu apucase sa vanda telefonul Iulianei.

Florin Gaju a fost arestat ieri de magistratii constanteni , pentru talharie si omor deosebit de grav. Expertiza medico-legala va stabili daca fetita a fost violata, pentru ca a fost descoperita cu hainele smulse. Ucigasul fusese eliberat conditionat din penitenciar cu doua luni in urma, pe 21 ianuarie. El a fost iertat de executarea integrala a unei talharii comise pe 13 iulie 2005, asupra unei turiste, in statiunea Olimp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea