Social

Fetita din cusca revine in satul natal

Micuta Mariana Bourici, fetita de doi ani si jumatate care a fost crescuta de bunci intr-o cusca cu gratii, a fost incredintata unei rude apropiate .
Judecatorii de la Tribunalul Bacau au decis, ieri, sa fie crescuta de un unchi de-al bunicului ei, care locuieste tot in satul Galeri. Iorgu Bourici mai are acasa doua fete de varsta scolara.

"Acum cred ca s-a facut dreptate. Eu, sotia mea si cele doua fetite ale mele o sa facem tot ce ne sta in putinta ca nepoatei noastre sa nu-i lipseasca nimic. Eu sunt un om simplu, dar va spun eu ca Mariana nu este si nici nu a fost un copil abuzat ", a declarat Iorgu Bourici. Mama fetitei, Mariana Bourici, s-a declarat, la randul ei, multumita de decizia judecatorilor.

"Ne desparte foarte putin de casa lui Iorgu. Acum pot sa ma duc sa-mi vad fata cand vreau, sa stau cu ea, sa vorbesc cu ea. Cine stie, poate cu timpul am s-o aduc acasa de tot". Consilierii judeteni din Bacau au decis sa-si doneze indemnizatiile pentru a-i asigura micutei conditii de crestere, bani din care tutorii sa cumpere un patut normal, hainute si jucarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea