Social

Festivalul Shakespeare a obtinut o finantare de 780.000 de lei de la Ministerul Culturii

Festivalul Shakespeare , care va avea loc la Bucuresti, intre 28 aprilie si 16 mai, si la Craiova, intre 1 si 9 mai, la care va participa si regizorul britanic Peter Brook, a obtinut o finantare de 780.000 de lei de la Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), anunta site-ul institutiei.

Festivalul , care a obtinut cea mai mare suma din partea Ministerului Culturii, face parte din seria de manifestari "Anul European al Dialogului Intercultural 2008". Pentru acest eveniment, MCC a acordat o suma totala de aproximativ 4 milioane de lei.

Suma solicitata de catre organizatori pentru "Festivalul International Shakespeare" a fost de 1.2 milioane de lei.

Ministerul Culturii a acordat finantare pentru 99 de evenimente care vor face parte din seria "Anul European al Dialogului Intercultural 2008". Printre evenimentele care au obtinut finantare se numara Festivalul International de Teatru Experimental "MAN.In.Fest", organizat de Asociatia "Teatrul Imposibil" din Cluj, care a obtinut aproximativ 97.000 de lei, editia a IV-a a festivalului "Masti europene la...Masca", organizat de teatrul condus de actorul Mihai Malaimare , care a obtinut 61.000 de lei si Festivalul International de jazz de la Garana , care a primit 110.000 de lei.

Lista completa a finantarilor acordate pentru evenimentele care vor avea loc in Anul European al Dialogului Intercultural este publicata pe site-ul oficial al Ministerului Culturii, cultura.ro.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.