Social

“Festivalul dintre blocuri” (editia a II-a)

Duminica 11 mai are loc cea de-a doua editie a “Festivalului dintre blocuri ”, eveniment de cultura urbana inscris in campania KARTIER. Festivalul se va desfasura intre orele 12.00 – 21.00, in parcul Trifoiul, aflat in spatele vechiului Palat de Justitie de pe cheiul Dimbovitei.

(zona Unirii). Evenimentul va cuprinde, ca si in editia precedenta, demonstratii de graffiti, concerte hip hop, folk si pop-dance, concursuri sportive. jandarmeria romana va prezenta publicului programul “Offsaid la violenta!” si va invita pe scena vedete ale fotbalului autohton care vor pleda pentru combaterea violentei pe stadioane .

Pentru ca festivalul se desfasoara in preajma Zilei Europei, seara, incepand cu orele 20.00, se vor proiecta pe un ecran special amenajat filme prezentate in cadrul Festivalului Filmului Digital European care are loc in aceste zile in Bucuresti.

Campania KARTIER este realizata de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ArCuB.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea