Social

Feria de Abril

Sevilla este, cu siguranta, unul dintre locurile favorite ale celor care viziteaza Spania. Cu toate ca astazi cele mai evidente influente arhitectonice sunt cele maure - Andaluzia a fost ocupata de mauri timp de 800 de ani -, orasul a fost centru cultural cu mult timp inainte.

Solul fertil si climatul blajin, cu ierni blande si aproape 3.000 de ore insorite pe an, i-au facut pe fenicieni si pe cartaginezi sa se stabileasca aici. In Sevilla te afli exact in inima culturii andaluze, centrul luptelor cu tauri si al muzicii flamenco . Bucura-te de fiecare clipa si relaxeaza-te, asa cum fac andaluzii, si opreste-te din cand in cand pentru a savura delicioasele " tapas ", aperitivele specific spaniole, plus un pahar de vin sherry intr-unul din miile de baruri din acest oras.

Iar daca vrei sa faci aceste lucuri cu o ocazie speciala, aprilie este luna cea mai potrivita. In fiecare primavara, orasul da o petrecere de o saptamana, numita Feria de Abril, la care participa un milion de oameni. Sarbatoarea din Sevilla a inceput ca un targ de vite in 1847 si in decursul anilor a evoluat intr-un spectacol sexy de flamenco, lupte cu tauri si distractie.

Continuarea in Banii NostriĀ 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea