Social

#fen #tariceanu #premier #guvern #pensii majorate

FEN cere socoteala lui Tariceanu pentru majorarea pensiilor

Federatia Educatiei Nationale ( FEN ) cere premierului Tariceanu sa explice cum a gasit banii pentru pensii majorate .

FEN a cerut, marti, premierului Calin Popescu Tariceanu si ministrului Finantelor, Varujan Vosganian, sa explice in ce mod au descoperit un excedent bugetar de 570 de milioane de lei la Educatie , pentru a plati pensii majorate.

"Dupa ce Tariceanu a refuzat majorarea salariilor in invatamant sub pretextul ca nu sunt bani, dupa ce a dezinformat si instigat opinia publica impotriva salariatilor din invatamant, dupa ce a cerut parintilor si elevilor sa spuna la ce investitii in infrastructura ar trebui sa se renunte pentru majorarile salariale, astazi (n.r. - marti) descopera in bugetul invatamantului un excedent financiar tocmai bun de folosit ca mita electorala. Prin aceasta rectificare, Guvernul recunoaste implicit ca pana acum ne-a mintit si ca in buget existau sumele necesare aplicarii Legii nr.221/2008 incepand cu 1 octombrie", precizeaza reprezentantii FEN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea