Social

#ochi #femei frumusete #bijuterie glob ocular

Femeile isi sacrifica si vederea pentru frumusete. Iata ce sunt in stare sa faca pentru a fi perfecte

Fumusetea a fost ridicata la rang de arta de aproape toate femeile din lume. Acestea ar face orice pentru a fi cat mai frumoase. Mai nou, reprezentantele sexului frumos isi sacrifica chiar si vederea pentru a se infrumuseta cu un accesoriu inedit: o bijuterie din platina care se aplica direct pe globul ocular.

 

Aceasta practica s-a transformat rapid intr-un adevarat fenomen, iar toata isteria a pornit de la cateva femei din America care si-au implantat mici decoratiuni din platina pe globul ocular. Acest tip de interventie nu a primit inca nicio aprobare si este catalogat a fi extrem de periculos. Acest avertisment pare insa sa nu le impiedice sau sa le sperie pe doamnele din intreaga lume care au stau la rand la cabinetele medicilor pentru a a-si face si ele ochi cat mai atragatori.

"Trebuie facuta o incizie in globul ocular pentru a putea aplica bijuteria. Riscurile de infectie si orbire sunt foarte mari dupa o astfel de interventie”, a avertizat insa medicul Philip Rizzuto, reprezentant al Academiei Americane de Oftalmologie.

Sursa foto: xaxor.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea