Social

#felix #pdl psd #guvern

Felix a bagat zazanie in coalitia PDL-PSD

Propulsarea lui Dan Voiculescu ca vicepresedinte al Senatului a produs primele fisuri ale parteneriatului PDL-PSD. Dan Voiculescu a iscat ieri primul conflict major in coalitia de guvernamant PDL-PSD.

Democrat-liberalii s-au opus la propunerea PSD de a-l vota pe „Felix“ vicepresedinte al Senatului. Refuzul PDL a blocat ieri dupa-amiaza, pentru cateva ore, sedinta Senatului . In replica, deputatii PSD au refuzat sa o voteze pe Roberta Anastase (PDL) pentru presedintia Camerei, blocandu-se astfel si sedinta deputatilor.

Au urmat patru ore de negocieri, santaje si amenintari. In final, PDL a cedat. L-a votat pe Dan Voiculescu, iar PSD a instalat-o pe reprezentanta democrat-liberalilor la sefia Camerei. Acest conflictul a mascat insa divergente si mai serioase intre PDL si PSD: cele in privinta ministrului justitiei. Numele acestuia a fost negociat in paralel cu santajul reciproc privind votarea reprezentantilor din conducerea Camerei si Senatului.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea