Social

FC Barcelona, intr-o criza fara precedent

El Clasico, marele duel dintre Real Madrid si Barcelona, a consfintit miercuri seara sfarsitul proiectului Rijkaard-Ronaldinho la gruparea catalana. Fara superstarul brazilian, care nu a putut evolua din cauza unei accidentari , gruparea blaugrana a trait la Madrid o umilinta istorica. Mai intai, jucatorii catalanilor au fost nevoiti sa aplaude la iesirea de la vestiare echipa campioana, Real Madrid. De parca n-ar fi fost de ajuns, Barcelona a pierdut partida cu rivala de moarte cu un scor-fluviu, 1-4.


Raul, Robben, Van Nistelrooy si Higuain au inscris in poarta nefericitului Valdes, in timp ce francezul Henry a reusit, in minutul 87, singurul gol al Barcelonei. Fara trofeu din 2006, cand au castigat titlul in Spania, Liga Campionilor si Supercupa Spaniei, catalanii pregatesc schimbari majore, dupa un sezon in care Barcelona a avut un buget colosal, de peste 300 milioane de euro, dar n-a castigat nimic. Echipa lui Frank Rijkaard , antrenor care e gata sa fie demis, a ratat locul doi si va trebui sa joace in preliminariile Ligii Campionilor. In semn de protest, suporterii catalani au asteptat echipa la aeroportul El Prat din Barcelona, unde i-au huduit, fluierat si injurat pe jucatori si pe presedintele clubului, Joan Laporta .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea