Social

#medicul anthony fauci #fauci #Anthony Fauci #coronavirus #declaratii #tulpini coronavirus

Fauci, declaratii ingrijoratoare: “cu noile tulpini ne putem astepta la ce e mai rau”

Medicul Anthony Fauci, expertul-sef in boli infectioase din SUA, face declaratii ingrijoratoare. Acesta sustine ca trebuie sa ne asteptam la ce este mai rau cu noile tulpini ale coronavirusului, facand referire la tulpina britanica, dar si la cea din Africa de Sud.

 

Fauci a atras atentia asupra virulentei tulpinii din Marea Britanie, sustinand ca aceasta va provoca mai multe daune si inclusiv mai multe decese. Medicul a mentionat ca, potrivit noilor descoperiri, tulpina britanica are o rata a mortalitatii cu 30% mai mare pentru persoanele trecute de 60 de ani. Totodata, medicul a mai precizat ca si tulpina din Africa de Sud este ingrijoratoare, deoarece ar fi mai rezistenta la vaccinuri

„Vrem sa analizam si noi datele, dar avem toate motivele sa le credem”, a afirmat directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase al SUA, intr-o emisiune de la CBD, potrivit Agerpres. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea