Social

Fatih Taher a devenit actionar majoritar la Rapid

Este oficial, Fatih a preluat Rapidul! "Ne-am pus de acord in ceea ce priveste noul actionar majoritar de la Rapid. Incepand de maine, Griro SA va detine pachetul majoritar de actiuni la clubul Rapid. Sunt bucuros ca 16 ani de zile am reusit performante la Rapid si chiar am pus o clauza prin care Grivita Rosie este obligata sa obtina aceleasi performante sau performante asemanatoare cu cele pe care le-a reusit Rapid in ultimii zece ani. Domnul Taher e un om mai puternic decat mine, un om care e reusit o de afaceri de peste 500 de milioane de euro in Romania si sunt convins ca va face mai multe decat am facut eu la Rapid. Am plans joi si cu asta am spus tot, am plans si nu mai pot sa spun nimic", a spus, luni noapte, George Copos, la finalul negocierilor care s-au desfasurat la hotelul Crowne Plaza si care au durat sapte ore.

"Daca domnul Copos a investit 16 ani la Rapid, era normal sa venim langa el pentru ca suntem prieteni si vrem sa ajutam Rapidul sa se intoarca acolo unde a fost tot timpul, o echipa mare si de succes. Cred ca impreuna cu domnul Copos vom reusi. Va spun sincer ca e foarte greu sa negociezi cu domnul Copos", au fost primele cuvinte ale lui Fathi Taher din postura de actionar majoritar al Rapidului. Omul de afaceri iordanian a declarat ca n oul presedinte al clubului va fi , presedinte Omniasig, in timp ce director executiv va fi numit Alexandru Bunea, fost secretar in Ministerul Transporturilor. "Toma nu e dinamovist, nu e adevarat, el a fost sponsor si la Dinamo, si la Rapid, si la Steaua. Ambii sunt rapisisti, ca si mine si George Copos", a mai spus Taher.

nu au dezvaluit suma in urma careia s-a incheiat aceasta tranzactie si nici cat la suta in procente revine fiecaruia. "Pachetul majoritar inseamna pachetul majoritar", a afirmat Taher.

Negocierile dintre Copos si Taher au inceput in urma cu trei saptamani, atunci cand omul de afaceri iordanian a anuntat ca va deveni proprietarul a 80% din actiunile clubului.

Incepand de astazi, GRIRO va detine pachetul majoritar de actiuni la Rapid. Taher a anuntat ca secundul Marian Rada va deveni antrenor principal, iar presedintele clubului va fi Constantin Toma .

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea