Social

#fashion #accesorii #magazin online #haine sport #articole sportive #bayo.ro #articole vestimentare

Fashion in sport cu Bayo!

Esti pasionata de sport? Adori dansul standard, Pilates, yoga, street dance-ul sau poate te-ai indragostit iremediabil de clasicul balet? Oricare ar fi preferinta ta, probabil stii deja ca activitatea fizica implica o tinuta pe masura. Si cum iti place sa fii mereu in tendinte, de ce nu ai adopta outfituri chic si atunci cand te afli in sala de sport? Bayo.ro iti ofera sansa de a-ti alcatui tinuta perfecta de sport, mereu in pas cu moda, pentru a fi stilata chiar si cand faci miscare!

Bayo.ro, magazinul online care ofera stil tinutelor sport!

Bayo.ro este cel mai nou magazin online de pe piata si primul care isi propune sa le fie de un real ajutor doamnelor si domnisoarelor pasionate de miscare, ce isi doresc sa fie chic si in tendinte si in sala de sport!

Bayo.ro a luat fiinta din pasiune pentru sport si arta si s-a concretizat intr-un spatiu virtual care aduce laolalta o gama variata de articole vestimentare si accesorii pentru doamnele si domnisoarele ale caror pasiuni includ dansul, baletul, Pilates, yoga, fitnessul, aerobicul si street dance-ul.

Bayo.ro, garantia celor mai inalte standarde de calitate

Pentru Bayo.ro, stilul si calitatea sunt primordiale, de aceea magazinul online iti pune la dispozitie produse ale unor branduri de renume precum Adidas, Bloch, Bunheads, Gaynor Minden, Pineapple, Capezio, Sansha, Hello Kitty si Disney.

Esti mereu in miscare, iar stilul tau vestimentar de zi cu zi imprumuta din caracteristicile tinutelor pe care le adopti in sala de sport? Afla ca hainele si accesoriile pe care ti le propune Bayo.ro sunt concepute pentru a fi purtate atat in sala de sport sau de dans, cat si pe strada, fara a-ti stirbi cu nimic din stilul personal!

Bayo.ro acorda o atentie speciala baletului, acestui stil de dans artistic care imbina gratia miscarilor cu tehnica desavarsita. Doamnele si domnisoarele pot gasi in magazinul online Bayo.ro intreaga gama de haine si accesorii necesare practicarii baletului, de la agrafe de par si plase pentru coc pana la flexibili, tutu-uri si costume tematice.

Esti mai degraba adepta miscarii tip fitness, aerobic sau Pilates? Creioneaza-ti tinuta perfecta, deopotriva chic si confortabila, accesand sectiunea Fitness a magazinului online Bayo.ro. Aici vei gasi topuri, pantaloni, sosete, bustiere, genti si alte haine si accesorii de care ai nevoie pentru a te simti excelent atunci cand faci miscare!

Doamnelor si domnisoarelor pasionate de street dance Bayo.ro le propune o diversitate de articole vestimentare si accesorii cool, sexy si in ton cu moda, pentru a concepe tinute originale, dar care sa ofere o libertate deplina de miscare.

Comanda rapid si usor de pe Bayo.ro!

Pentru a te convinge ca magazinul Bayo.ro iti ofera intocmai ceea ce cautai, plaseaza o comanda chiar astazi urmand 4 pasi simpli: creeaza-ti un cont de utilizator, selecteaza produsul sau produsele care iti plac si adauga-le in cos, dupa care un reprezentant Bayo.ro te va contacta pentru confirmarea comenzii. Produsele iti vor fi livrate in cel mai scurt timp, iar plata se poate efectua online, prin card bancar sau ramburs.

Daca plasezi o comanda de minim 250 lei, transportul este gratuit, in orice localitate din tara. Profita, de asemenea, de reducerea de 5% pe care magazinul online Bayo.ro ti-o ofera la prima comanda!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea