Social

#Farmacia la Pret Mic #farmacie

Farmacia la Pret Mic - o locatie moderna deschisa de acum si in Bdul Lacul Tei

La inceputul lunii decembrie, Farmacia la Pret Mic si-a mutat cea de-a sasea locatie in cartierul Tei din Bulevardul Lacul Tei 31-33. Spatiul de aproape 500 de metri este amenajat modern, cu mii de produse, printre care sute de produse noi destinate oamenilor care pretuiesc sanatatea.

 

Ce inseamna proiectul Farmacia la Pret Mic

Cea de-a sasea farmacie sub brandul Farmacia la Pret Mic deschisa acum in cartierul Tei este continuarea proiectului care dateaza de mai bine de un an al societatii Spring Farm. Initial, la inceputul proiectului, Spring Farm a comunicat Agentiei Tonica Group ca doreste crearea unui proiect online de farmacie care de altfel a si functionat o perioada buna de timp sub denumirea de "Farmacia de pe Net". Publicul a primit foarte bine ideea si, de asemenea, si-a dorit in repetate randuri sa aiba posibilitatea sa testeze si sa vada produsele inainte de a le cumpara. Totodata, oamenii vroiau sa afle si parerea avizata a unui specialist atunci cand cumparau produse. Asa s-a nascut "Farmacia la Pret Mic". Conceptul proiectului, online si offline, a fost realizat in totalitate de detinatoarea brand-ului, Agentia Tonica Group.

De ce s-a mutat Farmacia la Pret Mic in cartierul Tei

"Decizia de a ne muta o farmacie din brandul Farmacia la Pret Mic in cartierul Tei a venit in momentul in care am citit anunturile cu privire la eliberarea spatiului. Am considerat ca spatiul este unul potrivit pentru nevoile farmaciei noastre, ca si suprafata. Disponibilitatea online este mult mai mare, iar toate produsele cosmetice, suplimentele alimentare si produsele tehnico-medicale au nevoie de o suprafata mai mare fata de o farmacie obisnuita. Noua locatie din Tei pune accent in primul rand pe o informare corecta a publicului, dar si pe identificarea si tratarea problemelor care au nevoie de ajutor", a declarat doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

Farmacia la Pret Mic din Bulevardul Lacul Tei este deschisa in fiecare zi de luni pana vineri de la 8:00 la 22:00, iar in weekend de la 8:00 la 18:00. De asemenea, produsele preferate din farmacie pot fi comandate si online pe site-ul www.farmacialapretmic.ro. Daca esti din Bucuresti si comanzi de luni pana joi, pana in ora 15:00, primesti produsele comandate chiar a doua zi. Daca faci orice comanda din tara, aceasta va fi onorata in 48 de ore de la plasarea comenzii.

Obiectivele pe termen lung ale #FLPM

"Consideram ca proiectul Farmacia la Pret Mic va bucura publicul din Bucuresti datorita diversitatii produselor, dar si a nouatatilor pe care le aducem. Toate produsele cosmetice, alimentele cu destinatie speciala sau suplimentele alimentare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, Agentia Nationala a Medicamentului ori de Institutul de Bioresurse Alimentare. Suntem ambitiosi cu privire la noua locatie si speram ca in 6-8 luni de la deschidere, farmacia sa isi acopere toate cheltuielile de functionare, dar si sa intre pe profit. Nu este o munca usoara, avand in vedere numarul mare de profesionisti din locatie, dar si faptul ca exista cheltuieli mari de intretinere pentru un spatiu farmaceutic de aproximativ 500 de metri", a conchis doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea