Social

#sibiu #valcea #valea oltului #tiruri

Fara tiruri pe DN 7 intre Sibiu si Valcea

Tirurile nu vor avea voie sa circule incepand de luni, 1 august, pe DN 7 - Valea Oltului , din cauza unor lucrari efectuate pe tronsonul Caciulata-Brezoi.

Potrivit Centrului Infotrafic, s-a impus de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00-20.00, o restrictie temporara pentru toate vehiculele cu masa de peste 7,5 tone.

Astfel, nu se va mai putea circula pe sectorul cuprins intre kilometrii 170+750 metri ( intersectie DN7 cu DN67 - limita municipiului Ramnicu Valcea) si 258+230 metri (intersectie DN7 cu DN1 - Vestem, judetul Sibiu).

Restrictia ramane valabila pana la data de 31 august si nu se aplica autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara si nici celor destinate exclusiv transporturilor de persoane.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa foloseasca urmatoarele rute ocolitoare : DN1A Bucureşti - Ploiesti - Cheia - Brasov, DN1 Brasov - Fagaras - Vestem; DN7 Nadlac - Arad, DN69 Arad - Timisoara, DN6 Timisoara - Lugoj - Caransebes - Orsova - Drobeta-Turnu Severin -Filiasi - Craiova, DN65 Craiova - Slatina - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea