Social

Fantoma lui Traian Basescu

Modelul de candidat la primarie intrupat de Traian Basescu marcheaza intr-o maniera semnificativa si aceasta campanie electorala .
 
In interviul pe care l-a dat postului Realitatea TV exact in ziua in care se implinea un an de la invalidarea prin referendum a propunerii parlamentare de demitere a presedintelui Romaniei, Traian Basescu nu a indraznit sa conteste afirmatia uneia dintre „fetele Cotidianului“ in legatura cu practica pe scara larga a „dramoletelor“. Va mai amintiti scena, nu? Traian Basescu formula o ipoteza explicativa pentru scorul mic in sondajul INSOMAR al candidatului pe care il sustine spunand ca Vasile Blaga, spre deosebire de Sorin Oprescu, nu a inceput campania electorala actuala „calare“ pe o „dramoleta“. Cineva din studio i-a amintit sefului statului ca, la randul sau, cand a candidat (nu doar pentru Primaria Generala a Capitalei, ci si pentru Presedintia Romaniei), nici Traian Basescu nu a evitat sa se foloseasca de actorie si de „dramolete“.

 

Continuarea in Cotidianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea