Social

Fanfara Ciocarlia in concert extraordinar pe malurile Bosforului

Fanfara Ciocarlia sustine vineri, 2 mai, in premiera, un concert la Istanbul , in continuarea programului Shaman World Music Days'08-RoMania, intr-un spectacol extraordinar realizat cu sprijinul Institutului Cultural Roman dimitrie cantemir din Istanbul.

Dupa succesul inregistrat in concertul oferit de catre taraful haiducilor pe 29 martie, desfasurat cu casa inchisa , membrii Fanfarei Ciocarlia, supranumiti si "dervisii alamurilor din Romania" vor oferi un concert unic, in organizarea prestigioasei firme Shaman World Music Production.

Originari din satul Zece Prajini, Fanfara Ciocarlia a intregistrat in ultimii ani un deosebit succes international. Castigatori in anul 2006 ai Premiului BBC pentru Muzica lumii, Fanfara Ciocarlia a lansat in 2007 albumul Queens and Kings, la care au colaborat cu muzicieni rromi originari din diverse tari europene, album ce i-a propulsat, o data in plus, in atentia internationala si le-a adus invitatii la numeroase festivaluri de profil.

Vineri seara la Istanbul vor incanta audienta cu sunetele faimoaselor lor alamuri, impartasind publicului turc povestile lor de viata, dragoste si tradare, informeaza ICR Dimitrie Cantemir-Istanbul.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea