Social

#viata sanatoasa #familie #stil de viata

Familia si viata sanatoasa, in atentia Bio&Family Event by dm

La mijlocul lunii noiembrie, bloggerii, vlogerii si influencerii au avut ocazia de a pasi in universul dedicat familiei si vietii sanatoase la dm. Evenimentul care a avut loc in complexul Herastrau, Bucuresti, a reunit peste 150 de oameni din mediul online, care au participat la workshop-uri, demonstratii, dezbateri si degustari culinare. Printre invitati s-au aflat Cristina Ciobanasu si Andreea Balan.

Evenimentul "Bio & Family by dm" si-a propus sa aduca in prim-plan universul dedicat familiei si vietii sanatoase printr-o serie de activitati in care toti cei prezenti s-au putut implica. Acestia au avut posibilitatea de a se familiariza cu produsele de marca proprie si cu cele ale partenerilor evenimentului, toate brandurile din eveniment fiind prezente in drogheriile din tara: dmBio, babylove, alverde, Denkmit, precum si Bambo Nature, Oral B, Intima, Natura Verde, Hipp, NUK, Salvequick, Dr. Beckmann, Sansin, Karcher, 7Th Generation, Naobay, Biobaza, Purarom, Yogi Tea si Organyc.

"Impreuna cu partenerii nostri, carora le multumim pentru sustinere si implicare, am oferit tuturor invitatilor oportunitatea de a afla mai multe despre universul dedicat familiei si unei vieti sanatoase. Toti cei prezenti au avut posibilitatea de a gusta produse bio pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata si de a testa produse de ingrijire a corpului si fetei, care pot fi optiuni sustenabile in viata de zi cu zi. O sectiune speciala dedicata celor mici si cateva surprize de care s-au putut bucura copiii, au fost pregatite cu atentie si grija, sub directa coordonare a lui Crocodintila, mascota care ii invata pe cei mici regulile corecte de igiena orala. Am prezentat si articole speciale de curatenie si ingrijire a casei, care tin cont de regulile de sustenabilitate, in care credem si pe care le implementam", a declarat Anca Ciobanescu, Marketing Manager dm drogerie markt Romania.

Momentul central al evenimentului a constat intr-un live cooking show, in care au fost preparate 4 sosuri colorate si o pasta cu tahini, toate pline de nutrienti, toate naturale, cu multe ingrediente dmBio. Invitatii au invatat obiceiurile bucatariei vegane de la Katharina Hani, inginer diplomat agronom la propria sa ferma ecologica din Arad, Biofarmland, unde a pus bazele unei afaceri cu produse bio, de la faina integrala pana la condimente si ceaiuri.

Tot pentru a evidentia multitudinea de moduri in care pot fi folosite produsele dmBio, in special sucurile, cei prezenti au luat parte la un show de bartending flair & mixology. Barmanii au facut demonstratii spectaculoase cu jonglerii si cocktailuri sanatoase si delicioase.

Fiind un eveniment dedicat familiei, copiii au avut parte de locuri de joaca cu activitati specifice, si s-au distrat alaturi de Crocodintila, mascota programului "Dintisorii veseli", un program initiat de dm drogerie markt, cu scopul de a educa prescolarii cu privire la beneficiile igienei orale.

Compania dm drogerie markt a fost infiintata in 1973, iar de atunci s-a extins in 13 tari: Austria, Romania, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, cu aproximativ 3600 de magazine si 62.000 de angajati in Europa. in Romania, lantul de magazine este prezent de 12 ani, timp in care a evoluat constant, a creat peste 940 de locuri de munca si a deschis peste 100 de magazine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea