Social

Familia lui Teo Peter a angajat avocati din SUA pentru procesul cu VanGoethem

Familia fostului al trupei Compact, Teo Peter , a angajat o firma americana de avocatura , ce va fi platita de catre Guvern, pentru a declansa un impotriva puscasului marin Christopher VanGoethem, in SUA.
Fiul basistului, jr, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca firma americana de Arrent Fox, cu sediul in Washington DC strange documentatia necesara pentru a demonstra ca aspectele prezentate in procesul penal al lui VanGoethem nu sint cele reale. "Vor urma discutii, prezentarea reala a cazului, iar in functie de ceea ce vor raspunde oficialii americani, vom demara actiunea civila impotriva puscasului american. Din pacate, in plan penal nu se mai poate face nimic", a spus Teo Peter jr.

Costurile angajarii casei americane de avocatura si ale unui eventual proces vor fi suportate de Guvernul Romaniei si sint confidentiale. Teo Peter jr spune ca nu stie daca va merge in SUA, pentru ca tine legatura prin mail sau telefon cu avocatii firmei. De altfel, unul dintre reprezentantii firmei, John Gurrley, a fost in Romania pentru a analiza detaliile colaborarii.
"Procesul in civil trebuie demarat in termen de doi ani de la produ -cerea accidentului", a mai spus fiul fostului basist al trupei Compact. In conditiile in care accidentul a avut loc in decembrie 2004, un eventual proces trebuie deschis inainte de sfirsitul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea