Social

#spital de stat #barbat suceava #factura uriasa #barbat spitalizat #covid

Factura uriasa pentru un barbat spitalizat in urma infectiei cu Covid! Cum este posibil asa ceva

 

 

Un barbat din Suceava, spitalizat in urma infectiei cu noul coronavirus, a primit o factura uriasa. Asta desi nu a fost spitalizat la un spital de stat, unde tratamentul ar fi trebuit sa fie gratuit.

Barbatul care a stat internat timp de 18 zile in spital, s-a trezit cu o factura socant de mare. Acesta trebuie sa plateasca peste 23.000 de lei deoarece si-a pierdut cardul de sanatate.

Medicii spun ca au fost nevoiti sa-i factureze zilele de spitalizare pentru ca suceveanul si-a pierdut cardul de sanatate iar astfel costurile nu au putut fi decontate de stat. Prin urmare, barbatul trebuie sa plateasca 22.000 de lei, la care se adauga 160 lei pentru mancare, 740 lei pentru medicamentele si inca 150 de lei pentru analizele si materiale sanitare.

Managerul spitalului precizeaza ca, inainte de pandemie, o zi de spitalizare costa de 3-4 ori mai putin, dar pandemia a dus la cresterea cheltuielilor cu materiale dezinfectante si cu sporul pentru angajati, potrivit realitatea.net. 

Sursa foto: gds.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea