Social

#iubire #facebook #comportament iubire #prezicere comportament iubire

Facebook iti prezice comportamentul in iubire!

Populara retea de socializare Facebook iti poate prezice comportamentul in iubire, de la momentul in care intri intr-o relatie pana la activitatea ta post-despartire.

Recent, Facebook a dezvaluit o serie de grafice care ilustreaza comportamentul utilizatorilor sai in relatiile de iubire. Astfel, reprezentantii companiei au aratat ca doua persoane care tocmai au intrat intr-o relatie au tendinta sa isi mareasca numarul de interactiuni dintre ele, in urmatoarea perioada numarul acestora scazand, semn ca partenerii incep sa petreaca mai mult timp impreuna si mai putin socializand cu alti utilizatori.

De asemenea, Facebook poate stabili ce utilizatori sunt intr-o relatie in functie de numarul cuvintelor pozitive pe care le includ in statusurile lor. Astfel, conform datelor adunate de reteaua de socializare, utilizatorii implicati intr-o poveste de iubire folosesc mai multe cuvinte cu incarcatura pozitiva decat cei singuri.

Nu in ultimul rand, potrivit echipei Facebook Data Science, imediat dupa o despartire, interactiunile cu alti utilizatori cresc, in medie, cu 225%.

Sursa foto: facebook, cnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea