Social

Expozitii europene la Sibiu

Programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" continua printr-o serie de expozitii care au fost deschise la Muzeul Brukenthal. Prima dintre ele este "Salve fiat romuli nepos! Gorzo New Painting", a artistului plastic Dumitru Gorzo. Celelalte trei expozitii sunt organizate in cadrul proiectului "Modelul Brukenthal". "Europa Luminilor si colectionarii sai: Baronul Brukenthal, Homo Europaeus" este o expozitie a colectiilor de carte ale lui von Brukenthal. "Pinacoteca baronului Samuel von Brukenthal" prezinta colectiile de pictura si grafica ale baronului. A treia expozitie a seriei se numeste "Europa Luminilor si colectionarii sai. Modelul Brukenthal -Samuel von Brukenthal. Modell Aufklarung". O alta expozitie "Sibiu, oras european " a fost vernisata la Muzeul de Istorie din Sibiu, putand fi vizitata pana pe 31 ianuarie. Ea face parte din proiect mai care care cuprinde o serie de teme, precum: "Sibiul, oras european", "Breslele sibiene din secolele XIV - XIX", "Sibiul, oras al muzicii", "Teatrul sibian" si "Orasul Sibiu vazut de fotografi straini".Miercuri seara va debuta in Sibiu proiectul "Imperium Nights". Astfel, Lucian Fabro Trio & Guests va sustine un concert, care se va relua in fiecare zi de miercuri din luna ianuarie.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.