Social

Expozitie de arte vizuale la Biblioteca Nationala a Romaniei

biblioteca nationala a Romaniei in parteneriat cu U.A.P.R. si Fundatia ZIDUL va invita la vernisajul expozitiei "Arta si ambient medieval", marti 3 iunie, ora 13:00, Sediul Central, Sala Ronda, str. Ion Ghica nr. 4, sector 3.

Evenimentul este dedicat Anului European al Dialogului Intercultural si vizeaza valorificarea documentelor cu specific medieval din colectiile Bibliotecii Nationale, prin organizarea unui atelier de arte vizuale (grafica, pictura, sculptura)- Biblioatelierul "Cartea - obiect de inspiratie medievala" in perioada 15 mai - 15 iunie 2008.

Moment muzical : Formatia vocal-instrumentala de muzica veche "Anton Pann"

Fundatia "ZIDUL - S.O.S. Ambient . Meserii si arte vizuale" este o organizatie socio-cultural-educativa (ONG) care initiaza, prospecteaza si realizeaza diferite activitati in domeniul artelor vizuale (plastice, decorative si multimedia) sub forma de workshopuri interdisciplinare, ateliere mobile interactive-interculturale finalizate cu expozitii itinerante.

Aceste proiecte au ca scop cultivarea gustului estetic al societatii, al tinerilor de pretutindeni in vederea unei cat mai bune integrari sociale, afirmare profesionala , de intelegere a peisajului cultural-turistic, de protectie a mediului si a patrimoniului national in contextul european, revalorificarea patrimoniului cultural local, national si international.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea