Social

# coronavirus constanta #coronavirus

Explozie de cazuri noi de COVID-19 in judetul Constanta!

In judetul Constanta, numarul noilor infectii cu coronavirus s-a triplat in ultimelor 24 de ore. Luni, 2 noiembrie, au fost inregistrate 75 de cazuri, după ce la raportarea precedentă au fost înregistrate doar 133 de îmbolnăviri.

Silviu-Iulian Coșa, prefectul județului, a explicat, pentru libertatea.ro, ca foarte multe dintre infectii se produc in interiorul familiilor. 

„În general sunt focare familiale. S-a infectat o familie întreagă. Pe fiecare dintre acești oameni DSP-ul îi sună, au o fișă, văd unde locuiesc, de unde au venit și în funcție de asta determină dacă sunt sau nu focare. Sau sunt focarele care nu sunt luate în calcul la rata de incidență cum este de exemplu căminul de la Negru Vodă, unde sunt 62 de persoane infectate, dar acolo sunt într-o locație închisă, nu se duce nimic în exterior”, a declarat Silviu-Iulian Coșa, prefectul județului Constanța pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea