Social

#raniti explozie #Petromidia navodari #explozie Petromidia #starea ranitilor #haine decente #Rafinaria Petromidia

Explozia de la Rafinaria Petromidia: o persoana si-a pierdut viata! Care este starea ranitilor

O explozie puternica a avut loc luni dupa-amiaza, la Rafinaria Petromidia, din judetul Constanta. Explozia s-a produs in jurul orei 18:00, pe platforma din Navodari. In urma exploziei patru persoane au fost ranite si transportate de urgenta la spitalul Judetean Constanta, de unde au fost transportati de urgenta la Bucuresti.

Unul dintre raniti, un barbat in varsta de 35 de ani si-a pierdut viata la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti. Barbatul suferise arsuri pe aproximativ 90 la suta din suprafata corpului.

Barbatul fusese adus cu ambulanta la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala in urma exploziei care a avut loc la Rafinaria Petromidia din Navodari, dat fiind faptul cu elicopterele care trebuiau sa transporte ranitii nu au mai putut decola din cauza furtunii care a avut loc in Constanta, potrivit mediafax.ro.

O alta victima, un barbat in varsta de 49 de ani, cu arsuri de gradul IIB-III pe 23-25% din suprafata corpului, este in continuare internat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti. Potrivit Ministerului Sanatatii, starea acestuia este stabila.

La Spitalul de Arsi sunt internati alti doi barbati care ar putea intra in operatie miercuri. Unul din acestia are 34 de ani, cu arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafata corpului, este stabil hemodinamic si respirator, a fost detubat dupa transport, iar celalalt are 58 de ani, arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafata corpului, este de asemenea stabil hemodinamic si respirator si a fost si el detubat dupa transport, scrie mediafax.ro.

Sursa foto: news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea