Social

#nastere barbati #experiment barbati #travaliu #nastere #sarcina

Experiment inedit. Cum ar reactiona barbatii daca ar trebui sa nasca

Cat de rezistenti ar fi barbatii daca ar trebui sa nasca? La aceasta intrebare au cautat raspuns trei directori de publicitate din Marea Britanie, care s-au supus unui experiment: au simulat purtarea unei sarcini, dar si "durerile facerii". Rezultatul: chinuitor pentru ei, amuzant pentru altii.


Timp de o luna, cei trei barbati au purtat un ham care imita burta unei gravide si care cantarea nu mai putin de 14 kilograme, scrie dailymail.co.uk.




La final, cu ajutorul unui aparat si cu cativa electrozi aplicati pe abdomen, le-au fost induse contractii asemanatoare celor din timpul travaliului.




Experimentul a inceput de la un nivel mic, intensitatea durerii si a contractiilor fiind crescute in timp. Cei trei au fost filmati in timpul travaliului indus, iar pe imagini se poate vedea clar cum se zbateau de durere si cum tipau.




Ei s-au asemanat personajului principal din filmul "Exorcistul", caracterizand contractiile drept "violente si involuntare". Chiar daca nu au simtit bucuria strangerii la piept a fiului lor "abia nascut", la final s-au declarat extrem de fericiti ca experimentul a luat sfarsit, concluzionand in cor ca a fost mai dificil decat si-au imaginat.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea