Social

#proces #general #eugen badalan #exceptie

Exceptia din procesul generalului Badalan, analizata pe 18 noiembrie

Curtea Constitutionala va lua in discutie, pe 18 noiembrie, exceptia invocata in procesul generalilor Eugen Badalan si Mihail Popescu , referindu-se la competenta procurorilor militari de a mai ancheta, care au devenit civili pe parcursul anchetei.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, pe 19 martie, sa trimita la Curtea Constitutionala dosarul generalilor Badalan si Popescu pentru solutionarea unei exceptii de neconstitutionalitate a art. 40 din Codul de procedura penala in raport de prevederile din Constitutie care vizeaza egalitatea in drepturi, informeaza NewsIn.

DNA ii acuza pe fostii sefi ai Statului Major, general Mihail Popescu si Eugen Badalan, si pe alti patru inculpati ca au subevaluat preturile la deseurile metalice rezultate din dezmembrarea tehnicii militare si au acceptat preturi supraevaluate la in contractul incheiat cu SC Tofan. Procurorii DNA mai sustin ca Mihail Popescu si Toader Mandea nu au respectat dispozitiile legale la incheierea contractului de schimb cu S.C. Tofan Grup S.A. prin S.C. Tofan Steel S.R.L...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea