Social

#Weber Cafe #eveniment #piatra naturala #piatraonline.ro

Evenimentul lunii iunie din industria constructiilor

Cu o istorie de peste 8 de ani in industria pietrei naturale, brandul Piatraonline.ro, si-a facut intrarea pe piata romaneasca in anul 2007, cand a deschis prima filiala in Aleea Teisani, Bucuresti. Din dorinta ca numerosi arhitecti si constructori sa beneficieze de produsele de inalta calitate furnizate de Piatraonline.ro, dar si de solutiile pe care compania le ofera pentru montarea lor, aceasta s-a extins si a devenit accesibila unui public mai larg si in tara noastra si Europa, avand in prezent in Romania un total de peste 40.000 de proiecte.

Proiectele finalizate cu succes in peste 21 de tari, compania castigandu-si locul printre liderii de pe piata mondiala a furnizarii pietrei naturale. Solutiile pe care le ofera cuprind un spectru mare de amenajari, de la placari fatade, pardoseli, pereti interiori toate din piatra naturala (travertin, marmura, granit, ardezie, etc). Piatraonline.ro vine insotita cu recomandari de la cei mai pretentiosi profesionisti, compania respecta totodata si normele Institutului de Marmura din America din anul 2015, insistand pe furnizarea preturile corecte si produse atent selectionate care sa corespunda celor mai inalte standarde.

Impreuna cu un alt profesionist de pe piata in ceea ce priveste furnizarea de produse, nimeni altul decat Weber Romania, cele doua companii organizeaza un eveniment dedicat in exclusivitate meseriasilor, firmelor de constructii si arhitectilor care vor sa afle cele mai noi tehnici de manevrare si montare a materialelor de constructie. Piatraonline.ro vine in sprijinul Weber cu o gama diversificata de produse din piatra naturala importata din Asia si America de Sud. Compania pune accent pe calitatea produselor si pe longevitatea acestora, tinand cont si de nevoia clientilor de a se putea aproviziona in orice moment si punandu-le la dispozitie stocuri actualizate in permanenta. Mai mult decat atat, recomandarile specialistilor din cadrul companiei sunt cat se poate de profesioniste, precum si serviciile de consultanta pe care aceasta le ofera clientilor sai. Experienta in domeniu a celor doua companii si cunostintele lor cu privire la noutatile din constructii vor fi impartasite publicului in cadrul unui eveniment inedit, care va avea loc in data de 14 iunie.

Cum iti incepi ziua la Weber Cafe?

Ziua buna se cunoaste de dimineata, iar ziua de 14 iunie va fi cu siguranta una grozava pentru pasionatii constructiilor si arhitecturii care vor participa la Weber Cafe 2016. Daca te numeri printre ei, este suficient sa intri pe Piatraonline.ro in pagina dedicata (//www.piatraonline.ro/webercafe/index.html) si sa completezi formularul de inscriere online pentru a putea lua parte la eveniment. Ce se va intampla aici? Trei speakeri, iti vor arata live cele mai inovatoare tehnici de manopera a produselor Weber si PiatraOnline.ro si iti vor vorbi despre calitatile materialelor si despre importanta montarii corespunzatoare a acestora. Este vorba despre Dan Pietraru – Consilier Piatraonline.ro, Ionut Mincu – departament vanzari Weber si despre Adrian Sarau, Departament Tehnic Weber, ce va prelua in cadrul evenimentului si rolul de speaker. Evenimentul se va desfasura in cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania situat in Aleea Teisani Nr. 137A, sector 1, Bucuresti, intr-un cort special amenajat, unde tu vei putea observa si afla cum trebuie montate produsele furnizate de catre cele doua companii, intr-un mod interactiv si intr-un cadru prietenos si totodata profesionist. Testele vor fi facute chiar sub privirile participantilor si au rolul de a informa si de a educa meseriasii, reprezentantii firmelor de constructii si pe cei ai firmelor de arhitectura sau lucratorii independenti din domeniu astfel incat acestia sa dobandeasca utile cunostinte privind montajul si manopera materialelor. Vei putea pune intrebari, cei doi profesionisti fiind echipati cu toate raspunsurile necesare pentru a-ti lamuri incertitudinile si vei primi recomandari folositoare pentru efectuarea unor lucrari durabile, estetice si de calitate. Vei afla cele mai noi solutii de aplicare a gleturilor, de montare a tencuielilor decorative, de utilizare a adezivilor pentru izolare termica si placari cu piatra naturala (marmura, travertin, granit, etc).

Doi iepuri dintr-o lovitura: cultura industriala si distractie

In cazul in care iti imaginezi ca astfel de evenimente sunt sobre si plictisitoare, te anuntam de pe acum ca Weber Cafe va fi exceptia acestei reguli. Sesiunea practica de testare a produselor Weber si PiatraOnline.ro, precum si cea teoretica se vor desfasura intr-o ambianta relaxata, parfumata cu cafea aburinda si discutii destinse si libere intre profesionisti si oameni cu o vasta experienta in domeniu. Schimbul de experienta va fi unul bidirectional si deopotriva folositor pentru organizatori si pentru participanti. In plus, pentru recompensarea interesului fata de acest domeniu fascinant si mereu de actualitate, in cadrul Weber Cafe se va organiza si un concurs pentru cei prezenti la eveniment, in urma caruia acestia vor putea intra in posesia unor premii utile precum sunt castile de protectie, salopetele de lucru, tricourile si sepcile indispensabile meseriasilor, gentile frigorifice si termosurile care ar putea fi extrem de utile in conditiile extreme ale vremii, precum si ruletele de care nu se poate lipsi nici un specialist in constructii pe parcursul realizarii unor lucrari minutioase si de calitate.

Mai mult decat atat, compania Weber va practica preturi promotionale pentru o gama vasta de produse in data evenimentului, stabilita in ziua de 14 iunie. Acestea vor putea fi comandate beneficiind de reduceri in aceasta zi, urmand sa fie livrate in termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii. Iata care sunt produsele pe care Weber le va comercializa la preturi promotionale, respectiv valorile lor din acea data, cu TVA inclus:

- Weber P39 Max2 Sac 25kg - 15.5 lei/sac

- Weber P40 Max2 Sac 25kg - 25.5 lei/sac

- Weber.Pas Classic Tencuiala Decorativa Acrilica - 110 lei (galeata 25kg)

- Weber.Pas Silicate Tencuiala Decorativa Silicatica - 170 lei (galeata 25kg)

- Weber N17 Glet Alb Egalizare Sac 25kg - 22.5 lei/sac

- Weber N19 Glet Alb Egalizare Sac 25kg - 31 lei/sac

- Weber.Tec 822 Hidroizolatie Galeata 8kg ñ 155

- Weber.Tec 822 Hidroizolatie Galeata 24kg ñ 425 lei

Acestea fiind spuse va invitam sa va inscrieti in pagina special destinata evenimentului si sa ne vedem Marti, 14 Iunie, ora 9:00 dimineata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea